Welkom

Sinds 26 september 1984 heeft speel-o-theek Bibelebonts een plekje in de Veldhovense gemeenschap. Opgericht door enthousiaste dames die goed en gedegen speelgoed en spelmogelijkheden voor ieder kind bereikbaar wilde maken en houden.

Dit is nog steeds de drijfveer voor de vele vrijwilligers die onze speelotheek draaiende houden en merken dat hier heden ten dagen nog steeds behoefte aan is en dus nog steeds alle gezinnen van Veldhoven en omstreken de mogelijkheid bieden om tegen een hele lage, betaalbare prijs degelijk, boeiend en ontwikkelingsgericht speelgoed te lenen.

Een speel-o-theek, wat is dat?

Je zou het kunnen vergelijken met een bibliotheek, met het verschil dat je in een bibliotheek boeken leent en in een speel-o-theek speelgoed. Je denkt misschien; “mijn kinderen hebben voldoende speelgoed” maar goed speelgoed is duur; dan is het prettig als je kind regelmatig de beschikking heeft over ander, nog te ontdekken speelgoed. Je kunt als ouder door het lenen in de speel-o-theek zien waar je kind vaak, geboeid en graag mee speelt zodat miskopen kunnen worden vermeden.

Deze website geeft u een indruk van alle activiteiten en leenmogelijkheden van speel-o-theek Bibelebonts.

Na vele jaren in de bibliotheek gehuisvest te zijn geweest, zijn we vanaf januari 2017 gevestigd op Windmolen 15 te Veldhoven. Kom vrijblijvend onze nieuwe speel-o-theek en ons uitgebreide assortiment bekijken.

Indien u wenst kunt u ter plekke lid worden.

Heeft u nog vragen dan kunt u zich altijd wenden tot een van onze vrijwilligers in de speel-o-theek of stel uw vraag op info@speelotheekveldhoven.nl.